Hur bokar man flyttstädning i Helsingborg, Lund, Malmö

Att boka prisvärd städfirma i Helsingborg, Lund och Malmö 

Prisvärd städfirma i Helsingborg , Lund och  Malmö bokas med oss​online. 

Att flytta är roligt och spännande. Men den kanske tråkigaste delen av flyttan är  städningen efter flytt . Det är inte bara att damma av TV:n eller dammsuga under soffan. Du måste ventilera, rengöra tak och väggar, rengöra golvbrunnar, rengöra inuti ugnen, bakom spisen och under badkaret. Dessa rengöringsuppgifter kan inte slutföras på en halvtimme. Lyckligtvis kan de hjälpa till med flyttstädningen.

Vår städfirma i Helsingborg

Jourflyttstädning Helsingborg består av många personer med lång erfarenhet av flyttstädning. Vi är punktliga. Vi utför allt arbete inom begärd tidsram. Vi använder inga droger, vi är noggranna och är ärliga. Självklart är vi F-skatt godkända och försäkrade av Svedea mot skador på upp till 10 miljoner kronor på våra kunder. Vi betalar också ut försäkringsersättning om någon av våra medarbetare mot förmodan skulle skadas under arbetstid. Vi strävar efter att leverera bästa möjliga städkvalitet. Dina önskemål är grundläggande i vårt arbete och vi försöker alltid att göra dig nöjd. Vi garanterar att våra kunder alltid kommer att vara nöjda med våra tjänster. Vi undersöker, dokumenterar och utvärderar noggrant alla klagomål så att vi kan lära oss av dem i framtiden.

Var försiktig med tunga maskiner

Baksidan av tunga maskiner som diskmaskiner, tvättmaskiner och roterande torktumlare får inte rengöras eftersom detta kan skada golv, maskiner och slangar. Kylskåp, frysar och spisar tas inte bort eftersom de kan skada ömtåliga golv. Om du vill rengöra baksidor och bottnar hjälper vi dig att ta bort dem, men vi kan inte hållas ansvariga för eventuella skador som kan uppstå när du gör det. Om möjligt ber vi dig att ta bort badkarets front och rengöra badkarets undersida och botten. Ta även bort skyddsglaset på ugnsgrillen om du vill tvätta den. Fönsterglas tvättas inte utomhus i minusgrader. Utsidan tvättas så långt som personalen kan nå utan problem. Väggar rengörs i princip endast genom dammtorkning. Användningen av vatten på väggarna är mycket måttlig, eftersom tapeter och färg kan förstöras.